23 Nisan 2012 Pazartesi

Hibe Kredileri Nasıl Alınır?


Hibe Kredi Nasıl Alınır?
Gelin bu sorunun cevabını birlikte bulalım;İnanın hibe kredi almak istiyorsanız bu düşündüğünüz kadar zor değil. Eğer bir projeniz varsa yada kendiniz bir iş kurmak yada herhangi bir iş yapmak istiyorsanız devletten10.000 TL den 70.000 TL ye kadar geri ödemesiz ve 10.000 TL den çok büyük rakamlara kadar geri ödemeli fakat 0 faizle hibe krediler alabilirsiniz.
Devlet kosgeb aracılığı ile iş kurmak isteyenlere pek çok alanda yüksek miktarlarda hibe krediler vermektedir.
Bu verilen hibe krediler girişimciler için gerçekten kaçırılmayacak bir fırsattır.
Örneğin 2009 yılında 25.187.465,94 TL tutarında hibe kredi verilmiştir. 6480 proje için destek çıkmıştır.
Sizde herhangi bir projenize hibe ve kredi alabilirsiniz.
Hibe krediler için nasıl başvuru yapılır?
Hibe kredi alma başvurusu yapmak için bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız sizin için önemli.Aksi taktirde bilinçsiz bir şekilde yapacağınız hibe kredi başvurusu onaylanmayabilir.Bu işin uzmanları tarafından hazırlanmış olan ve Türkiyedeki girişimcilere iş kurmak veya kobilere yatırım yapmaları için verilen hibe kredilerin nasıl alınması gerektiğini anlatan Hibe kredi alma stratejileri rehberi hibe kredinizi sorunsuz ve kolay bir şekilde alma taktiklerini ve teorileri adım adım anlatarak size bu işin yolunu gösteriyor.


2 yorum:

  1. Hibe kredileri hakkındaki verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Tavsiye ettiğiniz kitap sayesinde kredim onaylandı.Sadece teşekkür etmek istedim

    YanıtlaSil
  2. Özellikle esnaf ve yeni iş kuracaklar için hibe kredisi başvurusu yaparken doldurulacak olan başvuru formlarında ve kosgeb veri tabanında yapılacak olan en ufak bir hata bile başvurunuzun incelenmeden iptaline neden olabilir.

    YanıtlaSil